Beloning voor assistent-coach Spurs: deze rechtse hoek van trainer na overwinning (video)

Screenshot

admin • 14:04, 01-05-2017 / Laatste Update: 08:54, 08-01-2024

Tottenham Hotspurs beleeft een geweldig seizoen in de Premier League. Zondag wonnen ze de Londense derby tegen Arsenal met 2-0. De trainer Mauricio Pochettino was zo blij met de overwinning en vooral de 2de goal van Harry Kane dat hij een klap verkocht aan zijn assistent Jesus Perez.

Na de wedstrijd legde de Argentijnse coach uit waarom hij die klap verkocht. "Ik had de avond ervoor naar Anthony Joshua tegen Vladimir Klitschko gekeken en ik was onder de indruk van het gevecht. Daarom verkocht ik hem maar een hoek", grapte Pochettino tegen Spurs TV.

In de 1e helft was het nog 0-0 en dat zorgde voor veel spanning bij de Tottenham-coach. Dele Alli had namelijk al een grote kans gehad, maar deze ging het tot frustratie van Pochettino niet.

'Moet je kijken hoe rood!'

Toen Alli in de 2de helft alsnog scoorde en vlak daarna Kane met een penalty het slot op de wedstrijd gooide kwamen al die opgekropte spanning eruit. "Moet je eens kijken hoe rood het werd na die klap", zeggen beide coaches lachend. "Maar ik vind het niet gevaarlijk om naast Pochettino op de bank te zitten hoor. Het is geen probleem als hij me slaat", aldus Perez.

Arsenal

De Spurs staan op de 2de plek achter koploper Chelsea. De achterstand is met nog 4 wedstrijden te spelen 4 punten. Er is dus nog van alles mogelijk in de Premier League. Wat in ieder geval zeker is, is dat Tottenham Hotspurs voor het 1e in ruim 20 jaar boven aartsrivaal Arsenal gaat eindigen in de Engelse competitie.

"I punched him when we celebrated!" 😂 Mauricio and Jesus talk us through a bizarre accident in the dugout after @Dele_Alli's opener! 😂 #COYS pic.twitter.com/j6v29MYxIM