Bergwijn en Lozano verkassen misschien wel naar de Premier League

13 oktober 2017

Pro Shots

Het zou zomaar kunnen dat PSV deze zomer op zoek kan naar nieuwe vleugelspelers. Arsenal heeft namelijk al interesse getoond in Hirving Lozano en Steven Bergwijn wordt zelfs gevolgd door meerdere clubs, waaronder Tottenham Hotspur én Southampton, weet Voetbal International.


Bergwijn gooide hoge ogen tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Engeland. De afgelopen 2 zomers haalden de Spurs ook al Vincent Janssen en Davinson Sánchez uit de Eredivisie, en nu is dus ook Bergwijn in beeld.

Maar niet alleen bij de Spurs valt de 20-jarige voetballer in de smaak, ook Southampton, AFC Bournemouth en West Ham United houden de voetballer goed in de gaten.

Lozano
Ook Lozano valt in de smaak in de Premier League, maar dan bij Arsenal. Hij is dit seizoen al goed voor 6 goals en 2 assists in 6 competitiewedstrijden en is daarmee een van de smaakmakers van Philip Cocu. Het zou dus zomaar kunnen dat de 2 in deze zomer verkassen naar Engeland.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht