Besiktas krijgt billenkoek van concurrent Kasimpasa

admin • 20:57, 22-12-2018 / Laatste Update: 03:54, 08-01-2024

Besiktas is hard onderuit gegaan in de Turkse competitie. Bij concurrent Kasimpasa verloor het met 4-1. Kasimpasa staat door de zege 2e op 6 punten van koploper Basaksehir. Besiktas heeft 3 punten minder.

Kasimpasa leidde in de rust met 2-0 tegen Besiktas door treffers van Loret Sadiku en Mbaye Diagne. De bezoekers, waar Jeremain Lens een basisplaats had en Ryan Babel al vroeg in de 1e helft Dorukhan Tokoz verving, kwamen in de 2e helft terug door Mustafa Pektemek, die scoorde op aangeven van Lens. Daarna was het weer Kasimpasa dat via Diagne en David Pavelka uitliep naar 4-1.

Andere potjes in Turkije

Koploper Basaksehir kwam bij Alanyaspor niet verder dan 1-1. Na de 0-1 van Edin Visca kwam de thuisploeg in de 2e helft terug via Júnior Fernandes. Hoewel Alanyaspor in de slotfase met 10 man stond, na rood voor Welinton, hield de ploeg stand. Eljero Elia bleef de hele wedstrijd op de bank bij Basaksehir.