Besiktas verliest en zet koppositie op het spel

Pro Shots / Action Images

admin • 18:01, 23-12-2017 / Laatste Update: 01:33, 06-01-2024

De Turkse landskampioen Besiktas moest vandaag winnen, maar heeft dat niet gedaan. Ze zijn nog aan het strijden voor de landstitel. Besiktas, waar Ryan Babel de hele wedstrijd speelde en Jeremain Lens een korte invalbeurt had, verloor bij Sivasspor (2-1).

Na 5 minuten was het al raak voor de thuisploeg. De Oekraïner Serhi Ribalka zette Sivasspor op voorsprong. 20 minuten later maakte de Spaanse spits Álvaro Negredo via een benutte penalty de gelijkmaker. De beslissing viel pas 7 minuten voor tijd. De Ivoriaanse invaller bij Sivasspor Gohi Bi Cyriac kroonde zichzelf tot matchwinner.

Door de nederlaag van Besiktas krijgt Istanbul Basaksehir de kans om alleen aan kop te gaan in de Turkse Süper Lig. Zondag treft de club, met oud-Feyenoorder Eljero Elia, Kasimpasa.a