🎥 | Deze bizarre, afgekeurde VAR-goal zet streep door winst Wolves op Leicester

Trevor Wagener • 00:17, 15-02-2020 / Laatste Update: 20:43, 05-01-2024

Premier League-club Leicester City is op bezoek bij Wolverhampton Wanderers blijven hangen op een gelijkspel. Beide ploegen kwamen niet tot scoren.

Leicester blijft door het gelijkspel 3e. Met 50 punten heeft de ploeg van coach Brendan Rogers 23 punten minder dan koploper Liverpool en 1 punt minder dan Manchester City. Die ploegen hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

Kwaai

Wolverhampton leek vlak voor rust op 1-0 te komen door een kopbal van Willy Boly. De VAR constateerde alleen buitenspel en scheidsrechter Michael Dean keurde de goal af, tot woede van iedereen bij Wolverhampton.

Leicester kwam in de slotfase met 10 man te staan. Hamza Choudhury kreeg na een tackle zijn 2e gele kaart. Ook tegen 10 man kwamen de Wolves niet meer tot scoren. Raúl Jiménez miste voor de thuisploeg nog een grote kopkans in blessuretijd.