Bizarre eerste helft bij Barça-Valencia: 2 strafschoppen, 3 goals en enorme hoofdwond

AFP

Martijn Baars • 20:21, 02-02-2019 / Laatste Update: 08:15, 05-01-2024

FC Barcelona tegen Valencia is na 45 minuten al je geld waard. Beide Spaanse ploegen maken er een prachtige pot van in Camp Nou. Valencia leidt na 45 minuten verrassend met 1-2.

Kevin Gameiro rondde een counter perfect af in de 24e minuut. Nog geen 10 minuten later werd het zelfs 0-2 voor Valencia. Dani Parejo rondde een penalty fraai af.

Hoofdwonden

Even daarna moest Gameiro naar de kant na een harde botsing met Gerard Piqué. De spelers kwamen 'kop tegen kop' en Gameiro hield daar een enorm ei boven zijn oog aan over. Bij Piqué gutste het bloed ook uit zijn hoofd, maar hij kon wel verder.

Penalty Messi

Toen Valencia met 10 man stond omdat Gameiro duizelig naar de kant was, scoorde Barcelona. Rechtsback Semedo werd heel licht aangetikt en kreeg een strafschop. Lionel Messi scoorde zijn 20e goal in La Liga dit seizoen.