Blamage voor Strootman en Roma in de Italiaanse beker

Martijn Baars • 20:49, 20-12-2017 / Laatste Update: 07:07, 05-01-2024

Kevin Strootman is met AS Roma uitgeschakeld in de achtste finales van het Italiaanse bekertoernooi. De thuiswedstrijd tegen Torino eindigde in een nederlaag (1-2).

De Romeinse ploeg had de verliespartij aan zichzelf te wijten. De thuisclub liet vele kansen liggen, waaronder een strafschop bij een achterstand van 0-2. Doelman Vanja Savic stopte in de 76ste minuut het schot van Edin Dzeko, die net in het veld stond als vervanger van Strootman.

Nu tegen Juve of Genoa

Patrik Schick zorgde in de 85ste minuut nog wel voor 1-2, maar de gelijkmaker bleef uit. Voor Torino kwamen Lorenzo De Silvestri en Simone Edera tot scoren. De ploeg uit Turijn speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van het duel tussen Juventus en Genoa, later op woensdag.