Borussia Dortmund speelt tegen Werder Bremen opnieuw gelijk

BSR Agency

Trevor Wagener • 23:17, 28-09-2019 / Laatste Update: 06:39, 08-01-2024

Het is Bundesliga-club Borussia Dortmund niet gelukt om de de thuiswedstrijd tegen Werder Bremen te winnen. In Dortmund werd het 2-2.

Voor de thuisploeg betekende dat al het 3e gelijkspel op een rij. Na een goede pass van Davy Klaassen zette Milot Rashica, voormalig speler van Vitesse, Werder met een gekruist schot al in de 7e minuut op voorsprong.

Malle Mario en Marco doen het

Het antwoord van Dortmund liet niet lang op zich wachten, want 2 minuten later maakte Mario Götze met een kopbal gelijk. Nog voor rust maakt Marco Reus, ook met het hoofd, er 2-1 van. Werder, waar Klaassen de hele wedstrijd speelde, kwam in de 55e minuut uit een corner op 2-2 via Marco Friedl en in het restant werd er niet meer gescoord.

Dortmund, dat vorige week ook 2-2 tegen Eintracht Frankfurt speelde, heeft van de 6 competitiewedstrijden dit seizoen er maar 3 gewonnen. Toch bedraagt de achterstand op Bayern München, dat eerder op de dag met 3-2 won bij Paderborn, maar 3 puntjes.