Bosz komt met Dortmund goed weg tegen Bochum

admin • 22:54, 22-07-2017 / Laatste Update: 19:25, 08-01-2024

Het gaat nog niet echt soepeltjes met het Borussia Dortmund van Peter Bosz. De oud-trainer van Ajax verloor anderhalve week geleden nog van Rot-Weiss Essen met 3-2. Zaterdag kwam z'n team nog net voor tijd terug van een 2-0 achterstand tegen Vfl Bochum.

Stefano Celozzi had Bochum, dat uitkomt in de 2de Bundesliga, in 39ste minuut op voorsprong gezet en Anthony Losilla maakte er een kwartiertje later zelfs 2-0 van. Toch wisten de mannen van Bosz vlak voor tijd terug te komen tot een 2-2 gelijkspel. 5 minuten voor het einde van de reguliere speeltijd scoorde Gonzalo Castro. 2 minuten daarna maakte Christian Pulisic de gelijkmaker.