Brighton pakt door pingel in slotfase punt tegen Southampton

Brian Vesseur • 00:52, 18-09-2018 / Laatste Update: 21:35, 07-01-2024

Southampton moet het doen met een puntje tegen Brighton & Hove Albion. In eigen huis stond de ploeg lang met 2-1 voor, maar uiteindelijk werd het toch nog 2-2. Jürgen Locadia en Alireza Jahanbaksh vielen in bij de bezoekers, maar zij waren niet betrokken bij doelpunten.

Emil Højbjerg zette Southampton op voorsprong met een enorme kanonskogel. Danny Ings maakte er in de 65e minuut ook 2-0 van via een penalty. Een paar minuten later zorgde Shane Duffy voor de aansluitingstreffer. In de slotfase van de wedstrijd mocht Glenn Murray via nog een strafschop de 2-2 binnen schieten!

Slechte invalbeurt

Ondertussen waren Locadia en Jahanbaksh dus ingevallen. Locadia kende geen gelukkige invalbeurt. Hij viel eerst over de bal toen-ie een trucje probeerde, vervolgens gaf hij in de 93e minuut ook nog een vrije trap weg in de buurt van het doel. Die werd door Nathan Redmond hard op doel geschoten, maar keeper Matthew Ryan wist te keren.