Burnley, Huddersfield en Brighton na zeges allemaal in de top-10 van de Premier League

Photo News

Martijn Baars • 19:11, 04-11-2017 / Laatste Update: 19:25, 05-01-2024

Huddersfield Town blijft prima meedraaien in de middenmoot van de Premier League. De promovendus won met 1-0 van West Bromwich Albion.

Rajiv Van La Parra maakte vlak voor rust van zo'n 30 meter de enige goal in de wedstrijd. Door de zege stijgt Huddersfield van de 13de naar de 10de plek. Christopher Schindler kreeg rood in de 2e helft na zijn 2e gele kaart, maar Huddersfield hield stand met 10 man.

Goal in blessuretijd

Newcastle United leed een nederlaag tegen het laaggeklasseerde Bournemouth van Nathan Aké. In blessuretijd was de winnende treffer van verdediger Steve Cook.

Burnley 6e

Burnley kaapte de zege weg bij Southampton (0-1) van Virgil van Dijk. De enige goal was van invaller Sam Vokes. Door de zege steeg Burnley naar de 6e plek, vlak onder Arsenal maar boven Liverpool.

Brighton doet ook goed mee

Brighton & Hove ging er ook met de zege vandoor. Bij Swansea City werd het 0-1 door een goal na een half uur van aanvaller Glenn Murray. Davy Pröpper speelde de gehele wedstrijd voor B&H, dat naar de 8e plek steeg. Leroy Fer speelde de hele wedstrijd bij Swansea.