Chaos bij AS Roma paar dagen voor duel met Ajax: ‘Spelers zijn trainer spuugzat en trainen apart’

6 april 2021

BSR Agency

Het is chaos bij AS Roma. Dat schrijft Corriere Dello Sport op dinsdag, maar 2 dagen vóór de kwartfinale van de Europa League tussen de Romeinen en Ajax in Amsterdam. Veel spelers zijn trainer Fonseca spuugzat en doen er alles aan om met hem te breken, schrijft het Italiaanse medium.


AS Roma is in de Serie A afgegleden naar plek 7. Pas 14 punten pakte de 'topploeg' in de afgelopen 10 wedstrijden. En dat zou vooral liggen aan de trainingen die coach Fonseca bedenkt voor de selectie. Die zouden zo slecht zijn, dat een hoop spelers al besloten hebben om achter zijn rug om voor zichzelf extra te trainen. De leider van die rebellen is spits Edin Dzeko, die al lang bij Roma speelt en ook het klappen van de zweep al kent.

'Chaos'
De krant sluit af met: 'Al deze chaos en de slechte onderlinge verhoudingen zorgen ervoor dat de focus op de Europa League-kwartfinale in Amsterdam helemaal weg is. Het winnen van de Europa League is geen mooie bonus meer, maar bittere noodzaak om het seizoen nog enigszins te redden. Anders is Roma gedoemd tot het spelen van de Conference League van de UEFA; de Serie C van het Europese voetbal.'