CHAOS! Napoli-spelersvrouwen slaan op de vlucht, bodyguard moet gezin Koulibaly beschermen

12 november 2019

Lapresse Marcella Gastini

Het is chaos bij Napoli. Voorzitter Aurelio de Laurentiis regelde als straf een trainingskamp voor de selectie, die hier weer niet van gediend was en weigerde op strafkamp te gaan. Hierdoor werden enkele fanatieke fans weer boos en nu is de situatie behoorlijk geëscaleerd.


Zo kreeg de Braziliaanse middenvelder Allan op klaarlichte dag inbrekers over de vloer - zijn gezin was op dat moment thuis - en werd de wagen van de vrouw van Piotr Zielinski vernield. Volgens de Rai werden de ruiten van de auto kapot gemept en gingen de dieven aan de haal met de radio en de TomTom.

Het gezin van Allan verblijft inmiddels in een hotel en zij zijn niet de enigen die ervoor gekozen hebben om maatregelen te nemen. De vrouw van Zielinski is richting Polen getrokken en volgens Italiaanse media is de partner van Lorenzo Insigne voorlopig gaan bij haar ouders gaan wonen. Kalidou Koulibaly zou het zelfs helemaal het zekere voor het onzekere genomen hebben. De Senegalese verdediger huurde volgens Corriere dello Sport een bodyguard in om zijn gezin te beschermen.