🎥 | Check hier de samenvatting van Krasnodar-Chelsea, met de 1e goal van Hakim Ziyech

Martijn Baars • 23:08, 28-10-2020 / Laatste Update: 08:58, 07-01-2024

Hakim Ziyech heeft een mooie avond beleefd bij Chelsea. De van Ajax overgekomen middenvelder stond in de Champions League-wedstrijd uit bij FC Krasnodar voor het eerst in de basis bij zijn nieuwe club en bekroonde dat meteen met een doelpunt.

Ziyech nam de bal 10 minuten voor tijd mee achter zijn standbeen en schoof tussen 2 verdedigers door raak in de verre hoek. Hij tekende daarmee voor de 0-3, waarna  Christian Pulisic vlak voor tijd de eindstand op 0-4 bepaalde.

Keepersfout

Chelsea was 8 minuten voor rust op voorsprong gekomen toen Callum Hudson-Odoi profiteerde van een enorme keepersfout. Vlak voor de treffer van Ziyech had Timo Werner de voorsprong verdubbeld uit een penalty. Bij het Russische Krasnodar speelde Tonny Vilhena de hele wedstrijd mee.