Chelsea zeker van achtste finales na simpel potje bij Qarabag

Action Images via Reuters

admin • 21:04, 22-11-2017 / Laatste Update: 14:58, 12-12-2023

Zonder zich echt in te hoeven spannen heeft Chelsea zich verzekerd van een vervolg na de winter in de Champions League. In Bakoe bood het zwakke FK Qarabag nauwelijks tegenstand: 0-4.

Snel gedaan

Al na20 minuten was de buit binnen voor Chelsea. Rashad Sadygov veroorzaakte een strafschop, die feilloos werd binnengeschoten door Eden Hazard. De aanvoerder van de thuisploeg kreeg voor zijn overtreding de rode kaart. Met 10 man had Qarabag geen schijn van kans. 10 minuten voor rust gooide Willian het duel in het slot. Na rust maakte de Braziliaan zijn tweede en schoot Cesc Fabregas raak uit opnieuw een penalty.

Dankzij de 3 punten bekert Chelsea (10 punten) door in groep C. Nummer 3 Atlético Madrid (3) kan de Blues niet meer achterhalen. De Madrilenen moeten later vanavond in eigen huis nog vol aan de bak om het gat met AS Roma (8) terug te brengen tot 2 punten.