🎥 | Cillessen slikt met Valencia pijnlijke nederlaag op bezoek bij Real Betis

Sjors Tanis • 20:13, 23-11-2019 / Laatste Update: 22:37, 04-01-2024

Valencia heeft in de Spaanse competitie een pijnlijke nederlaag bij laagvlieger Real Betis geïncasseerd. Het duel in Sevilla eindigde in 2-1. Sergio Canales zorgde diep in de extra tijd voor de overwinning. Hij knalde raak in de bovenhoek uit een vrije trap.

Doelman Jasper Cillessen kon het indraaiende schot vanaf de zijkant niet keren.

Scoreverloop

Maximiliano Gómez zette de bezoekers na ruim een half uur op voorsprong. 5 minuten later maakte Joaquín namens Real Betis gelijk. Cillessen was kansloos bij dat doelpunt. De keeper van Oranje leek na de rust voor zijn club een pijnlijke nederlaag te voorkomen met een prima redding, maar moest zijn meerdere erkennen in de verrassende uithaal van Canales.

Valencia staat nu 10de in La Liga. Real Betis klom naar de 14de plaats.