Circus Bundesliga: 3 wedstrijden eindigen typsich op z'n Duits

Proshots

admin • 20:46, 15-09-2018 / Laatste Update: 00:27, 05-01-2024

Je kent het wel: winnen of gelijkspelen op 'z'n Duits'. Zo'n treffer in de absolute slotfase, waardoor je toch nog met een lekker gevoel van het veld stapt. Zaterdag hadden 3 clubs in de Bundesliga (waar anders?) een krankzinnige slotfase, dus houd je vast!

Wolfsburg - Hertha 2-2

Hertha stond in de 87e minuut nog op een 0-1 voorspong door een goal van de Nederlander Jaivro Dilrosun, totdat Yunus Malli een pingel raak schoot voor Wolfsburg. Hertha dacht daarna nog een overwinning weg te kapen in de blessuretijd dankzij een goal van Ondrej Duda, maar daarna scoorde Wolfsburger Admir Mehmedi nog de 2-2. Waanzin!

Fortuna Düsseldorf - Hoffenheim 2-1

De thuisclub kwam in de 1ste helft al op een 1-0 voorsprong, maar zag Hoffenheim in de 86ste minuut gelijkmaken door Reiss Nelson. Toch deed Düsseldorf 2 minuten later de deur definitief dicht: Dodi Lukebakio schoot zijn ploeg door een penalty naar 3 punten.

FSV Mainz '05 - FC Augsburg 2-1

Ji Dong Won was de gevierde man bij Augsburg. In de 82ste minuut schoot hij zijn club naar een voorsprong. Lang leek dit de winnende treffer, totdat Mainz keihard terugknokte. Eerst was het Anthony Ujah die in de 87ste minuut voor de gelijkmaker zorgde, waarna Alexandru Maxim in blessuretijd de comeback compleet maakte met zijn 2-1.