City en Chelsea winnen overtuigend en profiteren van verlies Spurs (video)

Photo News

admin • 19:01, 18-11-2017 / Laatste Update: 22:03, 07-01-2024

De ongenaakbare koploper Manchester City en landskampioen Chelsea hebben zaterdagmiddag optimaal geprofiteerd van de misstap van uitdager Tottenham Hotspur. Na de nederlaag in de North London Derby tegen Arsenal liepen Chelsea en City verder weg van Spurs door zeges bij respectievelijk West Bromwich Albion (0-4) en Leicester City (0-2).

Leicester City - Manchester City: 0-2

Koploper Manchester City begon magertjes aan de partij. De verdediging van de ontroonde kampioen stond als een huis en de mannen van Guardiola kwamen er maar nauwelijks doorheen. Via een goal van Gabriel Jesus werd het vlak voor rust alsnog 0-1. Na de pauze bouwde City snel naar 0-2 via een wonderschone treffer van Kevin de Bruyne.

West Bromwich Albion - Chelsea: 0-4

Landskampioen Chelsea boekte een heel overtuigende zege op bezoek bij West Bromwich Albion. De ploeg van Antonio Conte kwam in de 1e helft via Morata en Hazard op voorsprong. Het tweetal wist elkaar uitstekend te vinden en dolde zo nu en dan met de verdediging van de tegenstander. In de 2e helft liep Chelsea via Marcos Alonso en opnieuw Eden Hazard uit naar 0-4.