City wint nipt van Bournemouth in knotsgek duel met 12 gele kaarten en een wereldgoal

Proshots

admin • 17:35, 26-08-2017 / Laatste Update: 11:11, 07-01-2024

Manchester City heeft op de valreep 3 punten mee naar huis kunnen nemen na een bezoekje aan Bournemouth. Het Premier League-duel leek lang op een gelijkspel af te stevenen, totdat Sterling diep in de blessuretijd de winnende binnen schoot.

Na een kwartier spelen stond het 1-0 voor de thuisploeg. Het was Charlie Daniels die op schitterende wijze scoorde voor Bournemouth.

Maar 8 minuten later was het alweer gelijk. Na een héérlijke pass van Silva wist Gabriel Jesus raak te schieten: 1-1.

Die stand bleef lang op het bord staan. De thuisclub probeerde dit dan ook vast te houden, omdat het dit seizoen nog geen punt had gepakt. Tussendoor liep de scheidsrechter flink met kaarten te zwaaien (12 keer geel in totaal), waardoor het een gek duel werd.

Maar toch slaagde Pep Guardiola erin om met Manchester City te winnen. Het was Raheem Sterling die in de extra tijd van de extra tijd de wedstrijd nog even op zijn kop zette.