Cocu verliest door doelpunt Nederlandse Chery alweer met Fenerbahçe

Pro Shots / Action Images

admin • 22:33, 01-09-2018 / Laatste Update: 22:03, 05-01-2024

Fenerbahçe blijft slecht draaien onder Phillip Cocu. De trainer, die deze zomer overkwam van PSV, verloor met Fener in eigen huis van Kayserispor: 2-3. Tjaronn Chery, oud speler van onder andere FC Groningen en ADO Den Haag, maakte de winnende treffer.

Het is voor Fenerbahçe alweer de 3e nederlaag in 4 wedstrijden. Alleen de wedstrijd tegen Bursaspor werd gewonnen (2-1) in de Turkse competitie.

Voorsprong uit handen

Tegen Kayserispor kwam Fenerbahçe vroeg op voorsprong door Andrew Ayew. Bernard Mensah maakte zo'n 5 minuten na rust de gelijkmaker, maar sterspeler Isman Slimani schoot 5 minuten later de 2-1 binnen. Na een eigen doelpunt van Fenerbahçe-verdediger Martin Škrtel dompelde Oud-ADO Den Haag-speler Tjaronn Chery Cocu en Fenerbahçe in rouw door de 2-3 te maken.