Crisis bij Anderlecht! Fans zijn rampseizoen he-le-maal zat en rellen na afloop van verloren duel met Antwerp (video’s)

8 april 2019

Dit seizoen is er eentje om snel te vergeten voor Anderlecht. De Brusselse topclub, normaal gesproken een vaste titelkandidaat, bakt er helemaal niets van, haalde ternauwernood de play-offs om het kampioenschap maar heeft daar tot nu toe nog geen enkel puntje gesprokkeld.


Anderlecht staat 5e en het gat met nummer 4, Antwerp FC, is al 5 punten. Daar hielp de nederlaag van zondag natuurlijk niet bij. De fans van Paars-wit hebben het nu helemaal gehad en uitten na de verloren wedstrijd met de Antwerpse concurrent hun frustraties. Binnen de stadionmuren werd de selectie tot de orde geroepen en buiten het Constant Vanden Stock Stadion was het de beurt aan de leiding van Anderlecht om het gezicht te laten zien.

Op de sociale media verschijnen veel filmpjes van de sfeer binnen en buiten het stadion. Zo meldt het Belgische Voetbalprimeur.be een video van fans die zich willen afreageren op de selectie. Buiten wordt het bestuur op het matje geroepen door de woedende supporters en dat gaat gepaard met een hoop duw- en trekwerk.