Cristiano Ronaldo maakt hattrick en helpt Real aan vorm voor duel met PSG (video)

Martijn Baars • 00:06, 11-02-2018 / Laatste Update: 15:18, 12-12-2023

Real Madrid heeft vier dagen voor het Champions League-duel met Paris Saint-Germain vorm getoond. De ploeg uit de Spaanse hoofdstad boekte een ruime zege op Real Sociedad: 5-2.

Het spektakel was voor rust toen de thuisploeg uitliep naar 4-0. Tweemaal was Cristiano Ronaldo de doelpuntenmaker, na rust maakte de Portugese sterspeler er ook nog 5-1 van.

Goal binnen 50 seconden

Lucas Vázquez opende al in de eerste minuut de score. Dankzij Ronaldo (2) en Toni Kroos was het duel al vroeg beslist in het voordeel van de ploeg van trainer Zinedine Zidane. In de tweede helft scoorde eerst Jon Bautista namens Sociedad, daarna Ronaldo en tot slot Asier Illarramendi die de eindstand op 5-2 bepaalde.

Achterstand op Barcelona

Real Madrid had maar 2 van de laatste 6 wedstrijden gewonnen en had de achterstand op FC Barcelona zien oplopen tot 19 punten. Dat zijn er nu 16, maar Barcelona speelt zondag nog tegen Getafe.