Denswil scoort en Club Brugge wint knap van RB Salzburg

admin • 23:53, 14-02-2019 / Laatste Update: 17:32, 12-12-2023

Eerder meldden we al goed nieuws voor Nederland, maar nu hebben we nog beter nieuws voor ons landje: Club Brugge heeft gewonnen van RB Salzburg! Niet alleen goed nieuws omdat Stefano Denswil een doelpuntje meepikte, maar ook omdat Oostenrijk nu (nog) niet over Nederland heengaat op de coëfficiëntenlijst.

Club Brugge had een lastige klus voor de boeg, aangezien RB Salzburg al tijden uitstekend speelt en amper tot niets verliest. De grote favoriet in deze wedstrijd waren dan ook de Oostenrijkers. Dat werd in de stad al snel duidelijk, aangezien Zlatko Junuzović na 17 minuten al het net vond. Een lekker lobje over Club-doelman Horvath zorgde voor de 1-0.

Denswil doet 't!

De fans van Club zagen de bui al hangen en konden slechts hopen dat hun club nog voor een verrassing kon zorgen. Het kwam van ver, maar het lukte uiteindelijk wel. Stefano Denswil bracht de hoop in het Jan Breydelstadion weer helemaal terug met de gelijkmaker. 9 minuten voor tijd was het Wesley die de overwinning voor de Belgen veiligstelde.