Diego Simeone woest op ex-vrouw na ‘schenden van familie-code’

18 mei 2022

Pro Shots / Sergio Ruiz
diego-simeons-ex-vrouw-boos

Trainer Diego Simeone is weer eens boos. Dit keer niet op het veld, maar daarbuiten. De Atletico-trainer is namelijk woest op zijn ex-vrouw Carolina Baldini. Simeone en Baldini gingen alweer 12 jaar geleden uit elkaar, maar waar Simeone nooit sprak over de scheiding en hun 3 kinderen, doet zijn ex-vrouw dat nu wel en dat bevalt de trainer absoluut niet.


Baldini sprak op de Argentijnse tv over het einde van hun 20-jarige relatie, waaruit 3 kinderen voortkwamen. Simeone's ex-vrouw zei dat zij de relatie had verbroken. En dat de relatie vriendschappelijk werd beëindigd, maar "dat er altijd wel dingen waren, ik zal niet liegen."

Simeone liet tegen de Argentijnse krant La Nation weten woest te zijn, nadat zijn ex openlijk over hun familie sprak op tv. "Mijn geduld met haar is op. Ze heeft strenge familiecodes geschonden door over het einde van onze relatie te praten. Ik heb er nooit over gesproken, maar zij doet alsof niemand nog iets van de relatie en het einde ervan herinnert en de schade die het heeft achtergelaten. Ik ben het beu."

Naar de rechtbank?
De 52-trainer denkt erover na om de stap naar de rechtbank te zetten, om zo zijn ex-vrouw te verbieden nog iets te zeggen over hem of zijn kinderen.