Dijks kan met Bologna niet van Lazio winnen

AP

admin • 00:36, 21-05-2019 / Laatste Update: 23:33, 07-01-2024

Bologna heeft de positie op de ranglijst van de Serie A iets verbeterd. De ploeg van verdediger Mitchell Dijks pakte een punt bij bekerwinnaar Lazio (3-3) na een spectaculaire 2e helft. Bij de rust leidde de thuisploeg met 1-0 dankzij een treffer van Joaquin Correa.

Na de pauze kwam Bologna via snelle treffers van Andrea Poli en Mattia Destro voor de 1e keer op voorsprong (1-2). Bastos maakte daarna weer gelijk, waarna Riccardo Orsolini de bezoekers opnieuw aan de leiding bracht. Sergej Milinkovic-Savic schoot uit een vrije trap Lazio toch weer langszij: 3-3.

Serie A

Dijks speelde in Rome de hele wedstrijd. Bologna klom naar de 12e plek. Lazio bleef 8e. Er is nog één speelronde te gaan in de Serie A.

Beker

Lazio won afgelopen woensdag de Italiaanse beker dankzij een zege van 2-0 in de finale tegen Atlanta.