Dijks pakt goaltje mee voor Bologna in degradatiekraker

BSR/Soccrates

admin • 01:14, 09-04-2019 / Laatste Update: 22:42, 05-01-2024

Mitchell Dijks heeft met een doelpunt bijgedragen aan een belangrijke zege van Bologna op Chievo Verona (3-0). Hij maakte het 3e doelpunt tegen de hekkensluiter van de competitie.

Erick Pulgar opende in de 65e minuut de score en trof 3 minuten later weer doel. Hij benutte tot 2 keer toe een strafschop. Bologna klom naar de 17e plaats van de ranglijst. Die positie geeft aan het einde van het seizoen recht op nog een seizoen in de Serie A.

Degradatiestrijd

Bologna heeft 2 punten meer dan Empoli. Frosinone heeft al 7 punten minder dan Bologna. Hekkensluiter Chievo Verona is met een achterstand van 19 punten zo goed als gedegradeerd.

Ronaldo in de broekzak

Dat Dijks nog even een doelpuntje meepakte was niet helemaal een verrassing. Bij VTBL gaf hij al aan laatst nog lekker tegen Ronaldo te hebben gespeeld en dat de Portugees nog steeds in de broekzak van Dijks zat!