Doan en Pereiro scoren beiden in oefenpot, Japan trekt alleen aan het langste eind

admin • 16:56, 16-10-2018 / Laatste Update: 13:16, 05-01-2024

Een spannende 4-3 thriller stond er voor het Japanse publiek op het menu. In de oefenwedstrijd tegen Uruguay wisten de Aziaten uiteindelijk te winnen. Eredivisionisten Ristu Doan en Gaston Pereiro scoorden beiden.

De aanvallende middenvelder van PSV zet als eerste van de 2 een doelpunt op het scorebord. Hij maakt in de 23e minuut de 1-1.

Dan komt Japan wel weer terug door Yuya Osaka in de 36e minuut. Alleen geven de Japanners de voorsprong weer weg, omdat Cavani de 2-2 kan maken. Gelukkig was daar Ritsu Doan van FC Groningen die voor de 3e keer de ploeg op een voorsprong zet. Takumi Minamino en Cristian Rodriquez maken er dan allebei nog eentje. Uiteindelijk eindigt de wedstrijd dan in een 4-3 overwinning voor de thuisploeg.