Doelpunt Klaassen helpt Werder Bremen langs Wolfsburg

Brian Vesseur • 00:22, 06-10-2018 / Laatste Update: 23:39, 08-01-2024

Werder Bremen was vrijdagavond met 2-0 te sterk voor VfL Wolfsburg. En Davy Klaassen had een belangrijk aandeel in die zege. De Nederlander scoorde met een droge knal de 1-0 binnen.

Klaassen zag de bal na een afgeslagen voorzet naar hem toe zweven. De van Everton overgekomen middenvelder twijfelde niet en schoot onberispelijk binnen. 4 minuten voor het einde bepaalde Johannes Eggestein de eindstand op 2-0. In de 89ste minuut ging Klaassen onder luid applaus naar de kant.

Weghorst en Verhaegh

Bij de bezoekers speelde spits Wout Weghorst de hele wedstrijd. Verdediger Paul Verhaegh bleef negentig minuten lang op de bank zitten.

Na 7 wedstrijden heeft Werder 14 punten en bezet de 2e plek. Wolfsburg heeft 5 punten minder en staat op de zevende plaats.