Dolberg geeft assist bij Nice dat 2 keer rood pakt tegen PSG

admin • 00:39, 19-10-2019 / Laatste Update: 21:27, 07-01-2024

Kasper Dolberg is prima bezig bij Olympique Nice. De oud-spits van Ajax speelde pas 6 potjes voor de club (2 keer 90 minuten), maar scoorde 2 goals en gaf vrijdagavond een assist op de enige goal van Igniatius Ganago. Nice verloor wel van Paris Saint-Germain, met 1-4.

Angel Di Maria had het in de 1e helft behoorlijk op zijn heupen, want de Argentijn scoorde in de 15e en 21e minuut 2 goals. Mauro Icardi en Thomas Meunier gaven de assists bij de doelpunten.

2 keer rood!

Nadat Ganago in de 67e minuut de 1-2 scoorde, pakte Nice 2 rode kaarten. Wylan Cyprien moest in de 74e minuut weg na 2 keer geel, Christophe Herelle mocht 3 minuten later douchen na een harde tackle. Kylian Mbappé peerde daarna de 1-3 in een leeg doel, vlak voor tijd. Icardi maakte het nog erger door de 4e te maken in blessuretijd.

PSG is en blijft oppermachtig met 24 punten uit 8 wedstrijden. Nantes heeft een pot minder gespeeld, maar heeft ook 5 punten achterstand op plek 2. Nice zakt naar de 9e plaats.