Dortmund verslaat Frankfurt en ziet nieuwelingen scoren

AP

Trevor Wagener • 00:49, 15-09-2018 / Laatste Update: 00:12, 06-01-2024

Borussia Dortmund mag zich in elk geval tot morgen koploper van de Bundesliga noemen. Eintracht Frankfurt werd in eigen huis met 3-1 verslagen.

Abdou Diallo, die deze zomer overkwam van Mainz, zorgde met zijn 1e goal in dienst van Borussia Dortmund voor de 1-0 van de thuisploeg. Die 1-0 was meteen ook de ruststand.

Na rust bracht voormalig FC Utrecht-spits Sebastien Haller de spanning terug in de wedstrijd door de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Meer dan een persoonlijk succesje in de Bundesliga zou het de Fransman niet opleveren.

Uitgebreid

Marius Wolf deed de ploeg waar hij vorig seizoen nog 28 wedstrijden voor speelde pijn in de 72ste minuut: 2-1. Die score werd nog uitgebreid door Barcelona-huurling Paco Alcacer, die eveneens zijn 1e goal voor Dortmund maakte.