Dortmund wint wéér: laat langs Hoffenheim en klimt naar derde plek

admin • 21:23, 16-12-2017 / Laatste Update: 17:14, 07-01-2024

Het ontslag van Peter Bosz bij Borussia Dortmund maakt voorlopig een hoop verschil. In eigen huis tegen Hoffenheim wisten de Borussen wéér te winnen. Dat is de 2de overwinning op rij na het ontslag van de Nederlander.

Niemand minder dan oude bekende Mark Uth, hij speelde 2 jaar geleden nog voor Heerenveen, zette de bezoekers in de 21ste minuut op voorsprong op aangeven van Pavel Kaderabek.

Toch nog!

Na iets meer dan een uur spelen benutte Aubameyang de pingel, waarna Borussia op zoek kon naar de winnende. Dat winnende doelpunt kwam erg laat. In de 89ste minuut zette Christian Pulisic Dortmund op 2-1.

Derde plaats

Dankzij de 2de overwinning op rij staat de club ineens op de 3de plek in de Bundesliga. Concurrenten moeten wel nog in actie komen.