Dost is niet te stoppen bij Sporting en leidt zege tegen Ferreira in

admin • 01:03, 29-01-2017 / Laatste Update: 12:07, 12-12-2023

Bas Dost heeft met twee doelpunten zijn ploeg Sporting Lissabon aan de zege geholpen Paços de Ferreira (4-2). Dost was goed voor de 2-0 en de 4-2.

Sporting kwam al na 12 minuten op voorsprong dankzij een benutte strafschop door Adrien Silva. Na ruim een halfuur sloeg Bas Dost toe. Even later leek Gelson Martins de wedstrijd te beslissen, maar na de rust kwam Paços de Ferreira via twee goals van Welthon terug (3-2). Het was Dost die in de 78ste minuut aan alle twijfel een einde maakte.

Zeegelaar

Marvin Zeegelaar, in verband gebracht met een transfer naar Norwich City, kwam een kwartier voor tijd binnen het veld voor Sporting-aanvaller Alan Ruiz.

Ondanks de zege blijft de afstand van Sporting op koploper Benfica groot: 7 punten. Bovendien komt Benfica morgen nog in actie tegen Vitória Setúbal.