Drama-alert! Mevrouw Rooney beschuldigt mevrouw Vardy openlijk van lekken

9 oktober 2019

Twitterend Engeland heeft de popcorn erbij gepakt sinds Coleen Rooney (de vrouw van Wayne) via twitter Rebekah Vardy (de vrouw van Jamie) openlijk heeft beschuldigt van lekken.


Coleen, die een privé-account op Instagram heeft en op dat account een kleine groep mensen toelaat, zag dat haar posts telkens in roddelkrant The Sun terechtkwamen. Met het vermoeden dat Rebekah het lek was, bedacht ze een list om haar te ontmaskeren.

List
"Iedereen, behalve Rebekah, blokkeerde ik de afgelopen maanden van mijn stories. Ik wilde zien of de nepverhalen die ik deelde nu nog steeds The Sun zouden halen. Je raad het al, dat gebeurde. Ik heb alle gelekte berichten waarop staat dat alleen Rebekah ze heeft kunnen zien, als screenshot bewaard.''

tekst loopt door onder tweet

'Waarom doe je dit?'
"Ik mocht je graag, Coleen, en ik ben echt teleurgesteld dat je hiervoor hebt gekozen, zeker nu ik hoogzwanger ben", reageert Rebekah Vardy, die zelf ontkent iets te hebben gedeeld. "Er zijn meerdere mensen die toegang hebben tot mijn account. Daardoor kwam ik er deze week nog achter dat ik mensen volg die ik niet ken en nooit heb gevolgd. Ik zou zoiets nooit met journalisten delen. Wat heb ik eraan. Serieus, het geld heb ik niet nodig.", vervolgt Rebekah. Ze vindt het spijtig dat Coleen nooit haar vermoedens deelde. "Je had me ook gewoon kunnen bellen."