📸 | Dronken Jack Grealish zorgt voor dikke paniek in Birmingham

29 maart 2020

Jack Grealish is niet zo heel lekker in het nieuws gekomen. De sterspeler van Aston Villa zorgde namelijk voor veel onrust in Birmingham. Daar zou een dronken Grealish met zijn Range Rover tegen andere auto's zijn gebotst. Daarna peerde de middenvelder van Aston Villa 'm en liet hij zijn wagen staan.


Bewoners in de buurt schrokken zich het leplazerus nadat Grealish tegen zeker 2 auto's aan knalde en gingen even poolshoogte nemen. Zij zagen tot hun eigen verbazing de sterspeler van Aston Villa staan. Na een kort gesprekje naaide Grealish eruit. De schade bij de auto's viel mee.

Aston Villa en politie zoeken hem
Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Grealish. De Engelsman heeft zijn telefoon uitstaan en dat terwijl zijn eigen club en de politie dringend naar hem op zoek zijn, dat schrijft Daily Mail.

Slippertje
De actie van Grealish is dubbel zo onhandig omdat hij een dag eerder via Twitter nog een oproep had gedaan aan zijn volgers. Hij zei dat het verstandig was als iedereen binnen bleef tijdens de coronacrisis. Daar had hij zelf dus dikke schijt aan zo blijkt wel weer...