'Droomdebuut' Sanchez eindigt al na iets meer dan 45 minuten, Inter wint wel met 10 man

EPA

Martijn Baars • 22:12, 28-09-2019 / Laatste Update: 11:53, 05-01-2024

Alexis Sánchez heeft een bijzonder basisdebuut beleefd bij Internazionale. De aanvaller uit Chili was bij 2 goals betrokken, maar kreeg na rust een rode kaart. Internazionale won wel op bezoek bij Sampdoria: 1-3.

In de 2e helft was het snel gedaan met het meespelen van Sánchez. Binnen een minuut maakte hij volgens de scheidsrechter een schwalbe binnen het penaltygebied en daarvoor werd hij bestraft met een 2e gele kaart. Het basisdebuut beperkte zich daarmee tot 1 helft en minder dan een minuut.

Aansluiting Sampdoria

Tot overmaat van ramp zorgde Jakub Jankto razendsnel voor de aansluitingstreffer en daarmee leek Internazionale nog voor een lastig karwei te staan met 10 man. Dat bleek echter wel mee te vallen. Na ruim een uur stond Roberto Gagliardini op de goede plek om de 1-3 te maken. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn en dus leidde de rode kaart van Sánchez niet tot het eerste puntenverlies van zijn ploeg.

Foutloos

Door de zege meldt Internazionale zich weer op de 1e plaats van de Serie A, die Juventus zaterdag weer tijdelijk had overgenomen. Na 6 wedstrijden is de ploeg van Conte nog foutloos met 18 punten.