Duitsland maakt figurant Noorwegen met de grond gelijk (video's)

ProShots

admin • 00:34, 05-09-2017 / Laatste Update: 14:05, 12-12-2023

Duitsland heeft indruk gemaakt in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. In Stuttgart werden de bezoekers, die werkelijk niets in te brengen hadden, op een dikke 6-0 nederlaag getrakteerd.

Het was al snel gedaan in de Mercedes-Benz Arena. Via Mesut Özil ging de ploeg van bondscoach Joachim Löw na 8 minuten aan de leiding. Julian Draxler en Timo Werner krikten de score nog voor de 20ste minuut op naar 3-0.

Lekker rusten

Duitsland speelde gemakkelijk, liet de bal lekker rond gaan en kwam geen moment in de problemen. Door de 2de goal van Timo Werner ging Die Mannschaft met een 4-0 stand rusten.

Doorgaan met doelpunten maken

En ook na rust gingen de Duitsers door met doelpunten maken. Schalke-middenvelder Leon Goretzka tekende voor de 5-0 en invaller Mario Gomez kopte uit een voorzet van Joshua Kimmich de eindstand op het bord: 6-0.