Duitsland nog niet op rolletjes: 1-1 tegen Servië (video)

admin • 23:42, 20-03-2019 / Laatste Update: 11:21, 07-01-2024

In de laatste wedstrijd voor de ontmoeting met Nederland heeft Duitsland nog niet kunnen overtuigen. In het vriendschappelijke duel met Servië kwam Die Manschafft niet verder dan 1-1.

De Duitsers kwamen al snel achter. Na 12 minuten schoot de 21-jarige Luka Jović de openingstreffer binnen. De spits van Eintracht Frankfurt stond helemaal vrij toen hij uit een corner kon binnenkoppen. Daarmee was hij slimmer dan de gloednieuwe verdediging die Löw het veld instuurde.

Goretzka

Het duurde langer dan een uur voordat Leon Goretzka de Duitsers op gelijke hoogte bracht. De middenvelder van Bayern München kapte zijn tegenstander uit en schoot fraai binnen. Duitsland was in de 2e helft sowieso beter voor de dag gekomen. Vooral het invallen voor Reus zorgde voor veel meer gevaar voor het Servische doel.

Sané

De Duitsers deden alles op alles om de 2e te maken, maar die goal vloog er maar niet in. Vlak voor tijd dreigde er een opstootje tussen Leroy Sane en Andrija Zivkovic. De Serviër deed er alles aan om de City-aanvaller uit z'n spel te halen. 2 minuten later trapte Milan Pavkov diezelfde Sané nog gruwelijk de grond in, waarna hij met rood van het veld kon vertrekken.