Ecuador blijft ongeslagen in WK-kwalificatie

admin • 01:24, 25-03-2016 / Laatste Update: 18:59, 12-12-2023

De nationale voetbalploeg van Ecuador heeft donderdag gelijkgespeeld tegen Paraguay: 2-2. Daarmee voorkwam de ploeg de eerste nederlaag in de WK-kwalificatie. Dankzij een doelpunt van Angel Mena in blessuretijd werd een nederlaag voorkomen.

Ecuador gaat met dertien punten uit vijf wedstrijden nog steeds aan kop in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep, op drie punten gevolgd door Uruguay dat vrijdag tegen Brazilië speelt.

James

Colombia pakte bij Bolivia de tweede overwinning in de WK-kwalificatie, dankzij een treffer in blessuretijd van Edwin Cardona: 2-3. Aanvoerder James Rodriguez en spits Carlos Bacca hadden de andere Colombiaanse treffers gemaakt. PSV'er Santiago Arias bleef op de bank bij de winnende ploeg.