Eden Hazard zegt sorry tegen Real-fans na lachbeelden: ‘Wilde niemand beledigen’

6 mei 2021

Hopelijk wordt het huwelijk tussen topclub Real Madrid en buitenspeler Eden Hazard alsnog een gelukkige. De 30-jarige Belg lag al onder vuur bij de Madrileense fans, maar maakte het woensdagavond per ongeluk nog bonter. Daar heeft Hazard donderdag via sociale media zijn excuses voor aangeboden.


Hazard, die sinds zijn overstap van nota bene CL-beul Chelsea in 2019 naar Real nog nauwelijks indruk maakte, kreeg na de uitschakeling in de halve finale van het miljoenenbal heel de wereld over zich heen. De voormalig Chelsea-speler werd na afloop al lachend en dollend gezien met zijn oude ploeggenoten.

Haha-zard
"Het spijt me", begon Hazard eerlijk zijn verklaring. "Heb veel gelezen over mij vandaag en het is nooit mijn bedoeling geweest om de fans van Real Madrid te beledigen." Hazard gaf aan dat het nog altijd als een droom is om voor De Koninklijke te spelen.

"Ik ben hier gekomen om te winnen. Het seizoen is nog niet voorbij." De 106-voudig Belgisch international zette zijn zinnen op de landstitel. "We moeten samen strijden om La Liga. Hala Madrid."
Hazard Sorry Eden Real Madrid Chelsea lachen ploeggenoten team