Eerste puntverlies voor Besiktas in eigen huis

REUTERS

Brian Vesseur • 09:13, 27-08-2018 / Laatste Update: 04:24, 07-01-2024

Het eerste slippertje voor Besiktas is een feit. In de Turkse competitie verloor Besiktas in eigen huis met 3-2 van Antalyaspor. Momenteel levert dat in de Süper Lig een 4e plek op met 6 punten uit 3 wedstrijden. Koploper Kasimpasa heeft 9 punten, nadat het zondag met 3-0 won van Sivasspor.

De Senegalees Souleymane Doukara had de bezoekers met 2 treffers in 5 minuten tijd op 2-0 gezet. Hoewel de Spanjaard Álvaro Negredo de thuisploeg al snel weer terug in de wedstrijd bracht, zorgde Yekta Kurtulus nog voor rust voor de 3-1. De Portugees Pepe maakte in de tweede helft de aansluitingstreffer, maar verder kwam Besiktas niet. Ryan Babel speelde de hele wedstrijd. Jeremain Lens zat niet bij de selectie.

Fener & Gala

Fenerbahçe verloor gisteravond al met 1-0 bij Göztepe. In de eerste speelronde verloor de ploeg van Phillip Cocu ook al met 1-0 op bezoek bij Yeni Malatyaspor. Galatasaray speelt maandag thuis tegen Alanyaspor.