Eibar stuurt Granada genadeloos naar huis

admin • 23:39, 13-02-2017 / Laatste Update: 21:05, 05-01-2024

Eibar heeft maandagavond keihard uitgehaald in La Liga. De middenmoter ontving Granada en liet geen spaan heel van de laagvlieger: 4-0. Het duel was al na 1 helft beslist.

Na 11 minuten mocht Adrian aanleggen vanaf 11 meter. Hij krulde de bal mooi in de linkerbovenhoek. De 28-jarige Spaanse middenvelder kon 8 minuten later de score verdubbelen, maar zag zijn poeier op de lat belanden. 5 minuten voor rust gaf Pedro Leon een heer-lij-ke pass op Sergio Enrich, die liet Granada-keeper Guillermo Ochoa (je weet wel, die Mexicaanse doelman die lang Oranje-succes op het WK in de weg stond) kansloos.

Al vroeg in de tweede helft verzilverde Ivan Ramis een corner voor de thuisploeg, waarna Pedro Leon, die de assist om Ramis gaf bij de derde goal, de eindstand bepaalde: 4-0.