El Ghazi belangrijk bij Lille met 2 assists in nodige overwinning op Saint-Etienne (video's)

Photo News

Trevor Wagener • 22:05, 17-11-2017 / Laatste Update: 11:03, 05-01-2024

Lille heeft een belangrijke overwinning behaald in de Franse Ligue 1. Mede dankzij 2 assists van aanvaller Anwar El Ghazi won de club thuis van subtopper Saint-Etienne met 3-1.

Na 20 minuten spelen opende Nicolas Pepe de score op aangeven van El Ghazi, die de volle 90 minuten meespeelde. Beide ploegen gingen rusten met een gelijke stand omdat Jonathan Bamba vlak voor het einde van de 1e helft een strafschop benutte.

Great cross, great header!

Nicolas Pepe has headed Lille in front against Saint-Etienne after a lovely ball in from Anwar El Ghazi. 👏 pic.twitter.com/UCRltjiq8W

— Goal UK (@GoalUK) 17 november 2017

Dubbelslag

Na 71 minuten maakte de Braziliaanse middenvelder Thiago Mendes de 2-1. Een minuut voor het einde van de wedstrijd was het weer El Ghazi die de bal afgaf aan de Argentijn Ezequiel Ponce die de eindstand op het scorebord zette. Lille kan de 3 punten goed gebruiken. Na 12 wedstrijden en evenveel punten staat het op een hachelijke 16e plek.