El Ghazi deelt kopstoot uit aan teamgenoot Mings (video)

17 september 2019

Anwar El Ghazi heeft zich maandagavond niet van zijn beste kant laten zien in de pot van Aston Villa tegen West Ham United.


El Ghazi was mee de verdediging in om een aanval van West Ham af te stoppen, maar dekte volgens Tyrone Mings de verkeerde man. Die kritiek kon El Ghazi niet hebben, waarop hij zijn teamgenoot een kopstoot(je) gaf.

De scheidsrechter van dienst, Mike Dean, zag het voorval over het hoofd. Of wilde het niet zien. De VAR keek wel naar het incident, maar liet El Ghazi staan.

Reactie trainer
"Anwar krijgt soms een rode waas voor zijn ogen, zoals zoveel profvoetballers hebben", zei manager Dean Smith van Aston Villa. "Dat kan in het heetst van de strijd soms gebeuren. In de rust hebben ze het in de kleedkamer alweer opgelost.

Ik heb er niet aan gedacht om Anwar te wisselen", zei Smith. "Dit was over de grens, maar ze hebben het samen goed opgelost. In de rust gaven ze elkaar een hand. We hebben gezegd: dit mag niet gebeuren op het veld, we moeten het daar samen doen."

Eerder opstootje
In 2005 werden de teamgenoten Lee Bowyer en Kieron Dyer van Newcastle United beiden uit het veld gestuurd nadat ze met elkaar op de vuist waren gegaan.