Er staan dit weekend 5 hele dikke wedstrijden op het menu

9 november 2018

Pro Shots

Een perfect idee voor dit weekend: hou een 2-daagse voetbalmarathon met je vrienden. Op zaterdag en zondag staan er namelijk 5 heerlijke potjes op het programma. En het mooiste is: ze worden allemaal in een ander land gespeeld. Ondertussen kan je dus ook nog je favoriete Eredivisie-club checken.


Zaterdag 18:30 uur: Borussia Dortmund - Bayern München
Dit wordt een dikke wedstrijd. Het nog ongeslagen Borussia Dortmund tegen Bayern München, dat de vibe nog niet te pakken heeft. De uitploeg staat 3e in de Bundesliga, met een achterstand van 4 punten op koploper Dortmund.

Der Klassiker?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Zaterdag 21:00 uur: Boca Juniors - River Plate
En nee, dit is geen wedstrijd voor de Argentijnse competitie. Dit is de finale van de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse Champions League. De heenfinale, dat wel. In Zuid-Amerika wordt de finale namelijk over 2 wedstrijden gespeeld. Misschien wel de gekste klassieker op deze aardbol. In ieder geval met de gekste fans. Checken, dus!

De Súperclasico?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Zondag 17:30 uur: Manchester City - Manchester United
De Manchester Derby. En laten we eerlijk zijn: United zal bang zijn. Manchester United staat 7e in de Premier League met een dikke achterstand op City. De thuisploeg is ongeslagen in de competitie, heeft de meeste doelpunten voor en de minste tegen. Wat gaat José Mourinho bedenken om de ploeg van Pep Guardiola af te stoppen?

De Manchester Derby?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Zondag 20:30 uur: AC Milan - Juventus
AC Milan draait eindelijk weer eens 'redelijk' in de Serie A. De ploeg staat onder leiding van Gennaro Gattuso 4e in Italië. Juventus staat - natuurlijk weer - bovenaan. De Milanezen kunnen de 2e ploeg zijn die punten afpakt van De Oude Dame. De eerste (en enige) die dat dit seizoen lukte was Genoa. De ploegen speelden 1-1.

Milan vs. Juve?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Zondag 21:00 uur: AS Monaco - PSG
Tja, dit is een pijnlijke. Paris Saint-Germain won tot nu toe alles in de Ligue 1. Aan de andere kant staat AS Monaco 19e. Geen grappen: ze staan onder de degradatiestreep in Frankrijk. Na de nederlaag in de Champions League (4-0 tegen Club Brugge) krijgt trainer Thierry Henry een zware kluif aan PSG.

Mbappé: oud tegen nieuw

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Brian Vesseur
Kijkt en volgt het nieuws over Nederlands, Engels en Italiaans voetbal. Eet daar dan ook graag een pizza bij!