‘Erik ten Hag wil Cody Gakpo naar Manchester United halen’

26 november 2022

Pro Shots
cody-gakpo-psv-oranje

Erik ten Hag wil Cody Gakpo naar Manchester halen. Dat meldt ESPN zaterdag. Gakpo stond al in de belangstelling van diverse clubs, maar dankzij zijn optredens op het WK heeft hij zich nog meer in de kijker gespeeld bij de grote clubs, waaronder United.


Ten Hag is op zoek naar een opvolger van de ontslagen Ronaldo, die in een interview hard uithaalde naar Ten Hag en alles en iedereen bij United. En daarom is Gakpo in beeld, die bij PSV aan de lopende band scoort en assists geeft. Afgelopen zomer toonde Ten Hag ook al interesse in de Nederlander, maar PSV wilde hem toen nog niet laten gaan.

Lees ook: 🎥 | GOAL! Cody Gakpo knalt Oranje al vroeg op voorsprong tegen Ecuador

50 miljoen
De club uit Manchester zal in ieder geval flink moeten gaan dokken voor Gakpo. PSV wilde al minimaal 50 miljoen hebben, maar die transferwaarde zal na het WK alleen nog maar weer geworden zijn. PSV heeft al aangegeven Gakpo niet deze winter te willen verkopen, maar pas aan het einde van het seizoen.

Rafael Leão
Overigens zou de Engelse club ook zijn oog hebben laten vallen op Rafael Leão van AC Milan, mocht Gakpo uiteindelijk niet haalbaar zijn. De Portugees is ook op het WK actief bij Portugal.