🎥 | Everton blijft ook bij Crystal Palace foutloos en is trotse koploper in de Premier League

Martijn Baars • 20:30, 26-09-2020 / Laatste Update: 18:07, 13-12-2023

Everton is ook na 3 speelronden in de Premier League nog zonder puntenverlies. Het elftal van trainer Carlo Ancelotti won zaterdag bij Crystal Palace, dat de 1e 2 wedstrijden ook had gewonnen. Het werd 1-2.

Everton eindigde in het afgelopen seizoen als 12e in de Premier League. Technisch directeur Marcel Brands deed met de Colombiaanse middenvelder James Rodríguez (Real Madrid) en de Braziliaanse middenvelder Allan (ex-Napoli) 2 grote aankopen deze zomer.

Aanvaller Dominic Calvert-Lewin opende zaterdag in de 10e minuut de score voor Everton. Crystal Palace kwam na een klein half uur via Cheikhou Kouyaté langszij. De Braziliaan Richarlison zette Everton in de 40e minuut weer op voorsprong. In de 2e helft bleven doelpunten uit. Oud-Ajacied Jaïro Riedewald viel bij Crystal Palace in de slotfase in.

Everton won in de 1e 2 speelronden van Tottenham Hotspur (0-1) en West Bromwich Albion (5-2).