Everton pakt door doelpunt in 96e minuut een punt tegen Watford

REUTERS

Brian Vesseur • 00:13, 11-12-2018 / Laatste Update: 12:52, 08-01-2024

Het was een heerlijk voetbalavondje op Goodison Park deze maandag. Everton speelde 2-2 tegen Watford. Door een vrije trap van Lucas Digne werd het in de 96e minuut 2-2! En dat terwijl de club uit Liverpool eerder nog een penalty had gemist.

Everton begon goed aan de wedstrijd met de omstreden goal van Richarlison in de 15de minuut. Aan de goal leek buitenspel vooraf gegaan te zijn. Watford werd na ruim een uur door de thuisclub in het zadel geholpen. Het schot van Roberto Pereyra belandde op de paal, maar ging er vervolgens via de ongelukkige Seamus Coleman toch nog in.

Sigurdsson

De ploeg van coach Marco Silva was daarna even van slag. Abdoulaye Doucoure zette 2 minuten later de bezoekers op voorsprong. Gylfi Sigurdsson kon 3 minuten later orde op zaken stellen, maar de IJslander zag Ben Foster zijn penalty keren. Pas in de 96ste minuut was daar dan de bevrijding. Niet Gylfi Sigurdsson of Richarlison nam de vrije trap, maar het was linksback Lucas Digne. De Fransman schoot hem mooi in de hoek.