Everton-trainer haalt voor 2e PL-wedstrijd op rij een invaller vroegtijdig naar de kant

PA Sports

admin • 16:49, 21-12-2019 / Laatste Update: 13:52, 05-01-2024

Duncan Ferguson beleefde zaterdag zijn laatste wedstrijd als trainer van Everton. Hij weet dat Carlo Ancelotti vanaf nu het stokje overneemt en dus kan hij na een 0-0 gelijkspel tegen Arsenal tevreden zijn.

Toch gebeurde er iets geks tijdens het duel. Vorige week haalde hij Moïse Kean in de 89e minuut naar de kant, 19 minuten nadat de aanvaller was ingevallen. Niet heel gebruikelijk, maar zaterdag deed Ferguson het nog eens dunnetjes over.

Dit keer was Cenk Tosun de pineut. De Turk verving in minuut 11 Alex Iwobi, maar moest in de 80e minuut plaatsmaken voor Moise Kean. Benieuwd of Ancelotti dit ook gaat doen...