FA Cup: Willian-show helpt Chelsea naar kwartfinale, ook Jamie Vardy's having a party

Photo News

Martijn Baars • 00:34, 17-02-2018 / Laatste Update: 01:41, 08-01-2024

Chelsea en Leicester City hebben zich geplaatst voor de kwartfinales van het toernooi om de FA Cup.

De Engelse kampioen Chelsea kende op het eigen Stamford Bridge weinig moeite met Hull City: 4-0. Die stand was bij rust al bereikt, door doelpunten van Willian (2 keer), Pedro en Olivier Giroud, die zijn eerste doelpunt voor Chelsea maakte

Gestopte pingel

Hull City kon in de tweede helft iets terugdoen, maar David Meyler zag zijn strafschop worden gekeerd door keeper Willy Caballero.

Penalty Vardy

Leicester City dankte de winst op Sheffield United aan een doelpunt van spits Jamie Vardy in de 67ste minuut: 1-0. Zowel Hull City als Sheffield United speelt in het Championship, het tweede niveau in Engeland.