🤣📸 | Fan neemt vriendin mee naar romantisch weekend/uitwedstrijd en wordt gedumpt

8 augustus 2022

Een fan van het Engelse Sheffield Wednesday dacht slim te zijn door zijn vriendin eens een romantisch weekendje mee te nemen. Dat werd het weekend van 10 september, en de plaats van bestemming zou Plymouth worden. Vriendlief had dat niet zomaar uitgekozen, want dat was toevallig het weekend én de stad waar zijn favoriete club dat weekend zou spelen.


Op zijn twitteraccount postte de Sheffield Wednesday-fan zijn plan, wat tot grote hilariteit leidde. "We zouden eens een weekend weg moeten gaan", zo appte de fan aan zijn vriendin. "Kan je 10 september vrij houden? Dan neem ik je mee naar een plek die je verdient. Ik heb een hotel aan de zuidkust geboekt," zo valt te lezen in een app-gesprek tussen de 2 tortelduifjes.

Echte bedoelingen
Een foto later laat de 'casanova' echter zijn plan zien: die dag voetbalt Sheffield Wednesday namelijk tegen Plymouth Argyle in de League One, het 3e niveau in Engeland.

Gedumpt
Het bleek echter niet zo handig te zijn, want zijn tweet ging viral en belandde bij zijn vriendin. Die dumpte hem via WhatsApp en dezelfde dag tweette de voetbalfan onderstaande: 'nieuwe sollicitanten gezocht voor weekend naar Plymouth.'

Of de fan inmiddels een nieuw liefje heeft gevonden, is niet bekend.